Marktplein 84, Emmen
0591-648111

Over ons

Welkom op onze website. Dat je ons gevonden hebt betekend waarschijnlijk dat we een gezamenlijke interesse delen, namelijk een creatieve hobby.

Graag vertel ik je wat over Nummer84, de grootste en meest gesorteerde hobbywinkel in het centrum van Emmen. De winkel bestaat al vanaf 1999, eerst onder de naam Pipoos en vanaf 2015 onder de naam Nummer84. Te vinden aan het Marktplein, nummer 84. Jawel, daar komt dus de naam vandaan.

Met een klein team, ondersteund door vrijwilligers proberen wij jou als klant, een zo groot mogelijke service te verlenen. We hebben bewust geen webshop, dat vraagt veel tijd, aandacht en geld. Die zaken besteden we liever aan jou en aan het inkopen van leuke, trendy hobbyspullen. De hobby branche staat onder grote druk en wordt overspoeld door zowel concurrenten als nieuwe artikelen. Wat wij proberen is ons te onderscheiden met redelijke prijzen en kwalitatief goede materialen. Onze grootste troef is echter productkennis en die delen wij graag met je. Kom dus vooral even binnen, mijn collega’s en ik staan voor je klaar. Tot ziens!

Nora Benjamins

P.S  volg ons vooral op Facebook, daar vind je de meest actuele info en veel inspiratie.